top of page

Seizoensbehandeling

pexels-rfstudio-3059398.jpg

Bij onze praktijk vinden wij dat je huidverzorging moet worden aangepast aan de wisselende seizoenen. Daarom bieden we speciale seizoens-behandelingen voor zowel de herfst/winter als de lente/zomer. Onze behandelingen zijn ontworpen om je huid te ondersteunen en te laten stralen, ongeacht het seizoen.

Herfst/Winter Verwennerij: Voedende Warmte
Tijdens de herfst/winter heeft je huid behoefte aan extra hydratatie en voeding om te kunnen omgaan met de koude temperaturen en drogere lucht. Onze herfst/winter seizoens-behandeling richt zich op het hydrateren, voeden en herstellen van je huid, zodat je de kou kunt trotseren met een stralende, gezonde teint.

Lente/Zomer Opfrissing: Bescherming en Verheldering
In de lente/zomer is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd te zorgen voor een frisse, heldere uitstraling. Onze lente/zomer seizoens-behandeling omvat bescherming tegen de zon, het verminderen van onzuiverheden en het verhelderen van je teint, zodat je kunt genieten van een stralende huid in de warmere maanden.
We begrijpen dat elk seizoen zijn eigen uitdagingen en charmes heeft. Met onze seizoens-behandelingen kun je verzekerd zijn van gepersonaliseerde zorg die aansluit bij de behoeften van je huid op dat moment.

Boek nu uw afspraak in Medemblik of Amsterdam.

Afspraak in Medemblik:

Afspraak in Amsterdam:

bottom of page