top of page

Peelings

315590996_205612098531078_1161484282539250644_n.jpg

Welkom bij EVES peeling-behandelingen, waar we geloven in het onthullen van de natuurlijke kracht van je huid door middel van doelgerichte peelingbehandelingen. Onze expertise in huidverzorging richt zich op het verminderen van pigmentatie, het vervagen van littekens, het behandelen van acne en het bevorderen van huidverjonging.

Pigmentatiebeheer: Stralend en Egaal
Onze op maat gemaakte peelings zijn ontworpen om pigmentatieproblemen aan te pakken, zoals ouderdomsvlekken, zonneschade en hyperpigmentatie. Door de juiste combinatie van exfoliatie en natuurlijke ingrediënten helpen onze behandelingen je huid egaal te maken en verschillende gepigmenteerde laesies (plekjes) terug te brengen naar de originele staat van de huid.

Littekenvervaging: Naar een Gladde Huid
Acnelittekens kunnen een bron van frustratie zijn, maar met onze speciaal samengestelde peelings kunnen we helpen om de textuur van je huid te verbeteren en littekens te vervagen. Onze peelings bevorderen cel vernieuwing en stimuleren de aanmaak van collageen, waardoor de huid geleidelijk gladder en egaler wordt.

Acne: Een Frisse Start voor Je Huid
Acne kan vervelend en hardnekkig zijn. Door op een juiste manier te exfoliëren breng je huid in balans, dit kan middels met effectieve peelingbehandelingen. Door dode huidcellen op te lossen die een soort filmlaagje over de huid legt, kan dit het overtollig talg reguleren en onzuiverheden te verminderen. Ook helpt het de ontstekingen te verminderen en de algehele gezondheid van je huid te verbeteren. Geniet van een schonere, helderdere huid met verminderde acne-uitbarstingen.

Huidverjonging: Jeugdige Gloed Hersteld
Onze huidverjongingspeelings zijn ontworpen om te helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping. Met krachtige exfoliatie en voedende ingrediënten stimuleren we de natuurlijke regeneratie van je huid, waardoor je een jeugdige gloed en een vernieuwde uitstraling krijgt.
Ervaar de kracht van onze peelings. Bij onze salon ben je in deskundige handen, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een gepersonaliseerde, verzorgende ervaring. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en je reis naar een gezonde, stralende huid te beginnen.

Boek nu uw afspraak in Medemblik of Amsterdam.

Afspraak in Medemblik:

Afspraak in Amsterdam:

bottom of page