top of page

Huidregeneratie

IMG_1679 (2)_edited.jpg

Bij onze schoonheidssalon streven we naar het onthullen van de natuurlijke schoonheid van je huid door middel van onze effectieve huidregeneratiebehandeling. Met een perfecte combinatie van microdermabrasie, een fruitzuur boost en een doorbloedingsmasker, zorgen we voor een vernieuwde huid die je doet stralen.

Microdermabrasie: Verfijn en Vernieuw
Onze huidregeneratiebehandeling begint met microdermabrasie, een niet-invasieve exfoliatietechniek die dode huidcellen verwijdert en je huidstructuur verfijnt. Dit proces stimuleert de celvernieuwing en bevordert een gladde, gezonde huid.

Fruitzuur Boost: Voedzaam voor je Huid
Een fruitzuur boost volgt de microdermabrasie, waardoor de huid wordt voorzien van voedingsstoffen die de natuurlijke glans herstellen. Het fruitzuur helpt bij het verminderen van onvolkomenheden, het verhelderen van de huid en het stimuleren van de aanmaak van collageen, wat resulteert in een jeugdiger uitziende teint.

Doorbloedingsmasker:
Als extra in een gezichtsbehandeling wordt er een doorbloedingsmasker aangebracht dat de bloedcirculatie bevordert en je huid revitaliseert. Het masker zorgt voor een verkwikkend effect, het verkleint de poriën en verhoogt de opname van voedingsstoffen, waardoor je huid straalt van gezondheid.

We zijn er trots op dat we je kunnen helpen op je reis naar een hernieuwde en stralende huid. Bij onze schoonheidsspecialisten kun je rekenen op persoonlijke aandacht en expertise, om ervoor te zorgen dat je huidvernieuwingservaring optimaal is. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een prachtig geregenereerde huid.

Boek nu uw afspraak in Medemblik of Amsterdam.

Afspraak in Medemblik:

Afspraak in Amsterdam:

bottom of page