top of page
Wild Flowers_edited.jpg

PRODUCT INFO

Informatie

 

Wij hebben gekozen voor producten van de merken: Medex Bio Science Cosmetics & Chi Essential Cosmetics, omdat wij veel positieve reacties hebben ontvangen van cliënten over de resultaten in de afgelopen jaren. Ikzelf werk nu ongeveer 3 jaar met deze producten, de verbetering van de huid is geweldig. Er is voor iedere huid-behoefte een passend en doel-gericht product voor elke stap van de behandeling. Het is ook heel fijn om mee te werken, de producten ruiken goed (zonder parfum), zijn hypo-allergeen, 100% natuurlijk, parabeen-vrij, dier-proef vrij, voelen heerlijk aan en bevatten alle actieve natuurlijke ingrediënten die uw huid nodig heeft.

Medex - EVES
Chi - EVES

About Medex

"Medex produceert de meest exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Er is keus uit diverse series voor verschillende doelgroepen. Allen zijn het meest actief, exclusief en luxe van de hele cosmetica-branche." - Medex 

About chi

"Al onze huidverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. We werken met oerstoffen die al duizenden jaren worden gebruikt: vette plantoliën, etherische oliën, hydrolaten en klei van de hoogste kwaliteit." - Chi

top products of the month

De meest actieve & intressante producten uit de salon.

Fruitzuur 10% - EVES

de a-HYCID® gel 10% pH 3.8

Bevat fruitzuren uit de natuur.

De natuurlijke combinatie voor uw succes:

  • melkzuur

  • citroenzuur

  • wijnsteenzuur

Werking:
-Vermindering van cohesie tussen de hoorncellen.
-Versnelling van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.
-Verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van het stratum corneum (bovenste huidlaag).
-Te gebruiken bij hyperkeratinisatie (sterk verhoornde huid), acne ( & acnelittekens), verouderde huid,
ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

Binnenkort ook beschikbaar: a-HYCID gel 30% ( hierover volgt snel informatie)

Mask Ranimee - EVES

het Mask Ranimee

  • Stimuleert de microcirculatie.

  • Met warmte-effect.

  • Bevordert de penetratie van de werkzame bestanddelen.

Stimulerend masker voor futloze huid: Een sterk vitaliserend masker dat de doorbloeding van de huid sterk bevordert. Onderschat dit crèmemasker niet, het stimuleert heel sterk de doorbloeding, dus de huid kan erg rood worden. Dit effect willen we juist bereiken, zodat werkstoffen die in de behandeling gebruikt worden daarvan profiteren, want het warmte-effect zorgt dat de penetratie in de huid met een veelvoud verhoogd wordt.

Bio peeling - EVES

CEC Peeling Roses 100% Natural

De peeling heeft een zachte basis van jojoba, sheabutter en kokos, waar fijn himalayazout, witte klei en bergkristalpoeder aan toegevoegd is. Daarnaast is de bijzondere sacha inchi olie ook belangrijk ingrediënt van dit product en maken we gebruik van de essentiële olie van roos. De peeling verwijdert dode huidcellen en vooral door toevoeging van himalayazout wordt de huid gestimuleerd om het vochtgehalte op peil gehouden. De peeling is eenvoudig te verwijderen door water toe te voegen, zo lossen de fijne korreltjes himalayazout op. Na oplossen van de zoutkorreltjes laat de bijenwas een fluweelzacht laagje achter op de huid en maakt deze soepel en zacht. De huid is na de peeling schoon, fris, veerkrachtiger en stralend

30% vit. C - EVES

Serum 30% VIT C (4X STAB.)

In huidverzorging is de rol van vitamine C (L-Ascorbic Acid) altijd beperkt gebleven. Daar is een reden voor: Het wordt slecht opgenomen, is instabiel en irriteert. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken maken het nu mogelijk Vitamine C te stabiliseren. Het vitamine C-molecuul heeft 4 groepen waardoor het instabiel wordt. Medex heeft al die 4 groepen gestabiliseerd, waardoor de volle waarde van vitamine C, die zeer groot is, tot haar recht komt.

Het anti-verouderingsproces wordt bereikt door de combinatie van 4x gestabiliseerde Vitamine C met natuurlijke Vitamine E. Zo wordt een van nature actief anti-oxidatief koppel gevormd, dat in staat is om ongewenste (per)oxidatie (oorzaak van cel veroudering) van huidlipiden door UV-straling te verhinderen , waardoor de huid beschermd wordt tegen celschade door UV-stress, van zowel UV-B als UV-A-straling. In de praktijk betekent dit, dat de huid jong blijft.

Nog een belangrijke eigenschap van 4x gestabiliseerde Vitamine C is de stimulerende werking op de aanmaak van collageen. Bij dit aspect speelt de sterk verhoogde huidpenetratie van de 4x gestabiliseerde Vitamine C een cruciale rol, aangezien de diepgelegen fibroblasten hierbij bereikt dienen te worden. Door de sterk lipofiele eigenschappen van 4x gestabiliseerde Vitamine C is dit het geval, niet alleen omdat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, maar ook omdat de afbraak ervan verminderd wordt (het mes snijdt aan twee kanten!).

bottom of page