top of page

NEWS

Klik op de knoppen voor meer informatie

wild Flowers

EVES
skin institute

Mijn naam is Eva van Essen (eigenaresse), een afgestudeerd Allround schoonheidsspecialiste die bezig is haar kennis en expertise te verbreden met de paramedische opleiding tot Huidtherapeut. Mijn missie en passie als schoonheidsspecialist is dat u lekker in uw vel zit en u zich goed en zelfverzekerd voelt. Daar wil ik een bijdrage aan leveren door u te helpen met maatwerk in behandelingen om uw huid te laten stralen. EVES beschikt tot de meest recente en efficiënte methodes voor huidverbetering.

EVES Skin Institute is een nieuwe schoonheidssalon / praktijk voor huidverbetering in Medemblik en Amsterdam.


Welk probleem u ook heeft met uw huid, wij zorgen voor een goede oplossing met uitgebreide analyse en kwalitatief hoogstaande producten. In onze salon in Medemblik komt u binnen in een ruime, sfeervolle salon waar u heerlijk tot rust kunt komen. De behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse en er wordt samen een formulier ingevuld om te kijken of u ergens allergieën voor heeft of eventuele medicatie zodat de producten/ behandeling precies kan worden afgestemd op uw huidbehoeften. Hier worden ook speciale behandelingen zoals fruitzuren (peelings), diamond-dermabrasie en regeneratie van de huid uitgevoerd. En ook behandelingen zoals wimpers of wenkbrauwen verven/epileren, diepte reiniging en huidverjongingsbehandelingen. 

Samen met onze locatie in Amsterdam kan EVES u een zeer uitgebreid aanbod in huidbehandelingen aanbieden, zoals onder andere coagulatie van bijvoorbeeld vaatjes en fibromen (steelwratjes). Maar ook ontharing via IPL en collageenbooster voor de verjonging en versteviging van de huid.

REVIEWS

Reviews afkomstig uit Amsterdam &

Medemblik

Reviews EVES

PRODUCTS

Klik hier voor informatie over producten die EVES gebruikt.

(binnenkort komen hier ook de producten die verkocht worden in de salon te staan)

Producten bij EVES

LOCATIONS

Boek EVES gemakkelijk & snel via de online-widgets

vector-map-pointer-gps-icon.webp

INFO

Informatie over

EVES

EVES Skin Institute

Locations

Wild Flowers_edited.jpg

medemblik

Amsterdam

Locaties
bottom of page