top of page
Wild Flowers_edited.jpg

ABOUT EVES

Bij EVES Skininstitute combineren wij exclusieve hoogkwalitatieve producten met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. 

Ons doel is een gezonde en mooie stralende huid op een natuurlijke wijze.

Mijn naam is Eva van Essen, zelfstandig ondernemer en ik ben afgestudeerd als allround International Beauty Therapist level 1,2 & 3 en gecertificeerd in bindweefselmassage. Inmiddels heb ik 4 jaar ervaring en ben ik gespecialiseerd in allerlei soorten gezichts- en huidbehandelingen. Samen met vakgenoten volgen wij de meest actuele ontwikkelingen in huidverbetering en ben ik student Huidtherapie op de hogeschool Utrecht.

Voor de huid die extra zorg nodig heeft zoals bij acne en littekenweefsel tot anti ageing en alles wat daar tussenin zit kan ik u op de meest efficiënte manier een behandeling bieden. Uiteraard zijn fijne gezichtsbehandelingen voor alle leeftijdsgroepen zoals een huidverbetering behandeling natuurlijk ook mogelijk.

Mijn missie en passie is dat u lekker in uw vel zit en u zich goed en zelfverzekerd voelt. Daar wil ik een bijdrage aan leveren door u te helpen met maatwerk in behandelingen om uw huid te laten stralen.

Kijk eens verder op deze  website voor meer informatie en maak een afspraak! Het kan allemaal online maar bellen mag natuurlijk ook.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!

Eva van Essen

EVES Skininstitute

EVES Skin Institute
bottom of page